Miksi Sedällä on mobiiliapplikaatio?

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti. Joku surffaa ja valitsee aromit pöytäkoneella, joku taas tykkää selata puhelimella sohvalla löhöillen. Appia ei ole missään nimessä luotu syrjäyttämään unclecycos.com verkkokauppaa. Teimme applikaation verkkokaupan rinnalle, jotta jokainen käyttäjä voisi itse valita itselleen mukavimman tavan selata Sedän aromiviidakkoa.

Verkkokauppa vs. Applikaatio – mitä eroa?

Päätimme toteuttaa applikaatioon push-viestit, joilla voimme viestiä Sedän keittiön kohokohdat suoraan mobiiliisi. Kunnioitamme kuitenkin yksityisyyttäsi, emmekä siis suinkaan aio tukkia puhelintasi jonninjoutavilla mainoksilla. Sellainen on rasittavaa meidänkin mielestä. Käytämme push-viestejä vain tärkeimpien uutisten välittämiseksi: Saat viestin esimerkiksi, kun Sedän uusin neste on saapunut myyntiin tai ilmoituksen vaikkapa uusista alennuskoodeista.
Muilta osin verkkokaupan ja applikaation ero on ainoastaan ulkoasu. Hinnat sekä myynnissä olevat tuotteet ovat aina 100% samat. Lisäksi mobiiliappi ja verkkokauppa jakavat samat kirjautumistiedot. Jos siis luot verkkokauppaan oman tilin, se toimii samoilla tunnuksilla myös applikaatiossa ja toisinpäin.

Palautetta applikaatiosta?

Voit antaa palautetta applikaatiosta tai mistä tahansa muustakin Uncle Cyco’s:in toiminnasta suoraan ja avoimesti Facebookin Uncle Cyco’s Backstage -ryhmässä (K-18!).
Toki palautetta ja kysymyksiä voi esittää suoraankin. Löydät tarkemmat tiedot yhteystiedot -sivulta.
Palautteen antaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta osaamme palvella teitä päivä päivältä entistä paremmin.

Tällä hetkellä applikaatiosta on julkaistu Android-versio.